Auragraph

Een auragraph of zielstekening is een heel persoonlijk kunstwerk. Het is een tekening die door middel van symbolen als dieren, planten en bloemen jouw levensverhaal vertelt: je verleden, heden en je persoonlijke ontwikkeling. Alle onderdelen hebben een specifieke betekenis. Zo staat het dier in het midden symbool voor jouw specifieke eigenschappen en zijn ook de kleuren veelzeggend.

Hoe werkt het?

Voor ik aan de slag kan, heb ik je naam, geboortedatum en een portretfoto nodig. Eerst werk ik de auragraph helemaal uit, daarna doe ik uitgebreid onderzoek naar de betekenis van de symbolen. De auragraph maak ik op kwaliteitspapier, meestal in combinaties van potlood, pastel of aquarelverf.
De inzichten die ik over jou opdoe bij het maken van de auragraph, bespreek ik met je in een uitgebreid consult van ongeveer een uur. Dit vindt plaats bij mij thuis in Reeuwijk of via Skype. Hierdoor kun je een nieuwe kijk krijgen op je persoonlijke groei en je talenten.

Investering

Auragraph op papierformaat 22 x 22 centimeter zonder uitleg € 175
Auragraph op papierformaat 22 x 22 centimeter met uitleg € 249  
Auragraph op papierformaat 30 x 42 centimeter zonder uitleg € 249
Auragraph op papierformaat 30 x 42 centimeter met uitleg € 299  

Prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland via reguliere post.


Een auragraph cadeau doen?

Je kunt een auragraph ook bestellen voor iemand anders. De ontvanger kan dan zelf beslissen of hij een toelichting wil.

Reviews

 

Confronterend, maar op een prettige manier.

Guillaume

 

Wat ontzettend leuk om dit te mogen ontvangen. Echt supergoed. Heel veel klopt. Dank je wel dat je dit voor me hebt gedaan. Erg blij mee!

Jessica van Lingen


Marleen heeft mij zo verrassend treffend weergegeven tijdens de online-reading, dat ik wist ‘dit gaat over mij’. Daarom ook zijn haar uiteraard voorzichtige uitspraken over wat bij mij nog voor de toekomst in het vat zit, hoopvol voor mij. Marleen nam vriendelijk en uitgebreid de tijd om de zielstekening met al haar symboliek toe te lichten. Ook het e-mail contact verliep prima. Mijn zielstekening vind ik werkelijk prachtig! Ik ga hem inlijsten!
Absoluut een aanrader!

Maria

 

Soms geeft het universum je onverwacht een cadeau. Ik ontving er nu eentje via Marleen, terwijl wij elkaar nooit eerder echt ontmoet hebben. Ik was verwonderd en geraakt door hoe treffend zij mij als persoon en in mijn context heeft getekend en beschreven. Heel inspirerend en verhelderend. Vanuit energetisch, spiritueel en relationeel perspectief. Over hoe mijn jeugd met mijn ouders en anderen mij hebben gevormd. Je toonde mij mijn waarde en sterke kanten. Ook hoe mijn kwetsbaarheid mijn kracht is en hoe ik mijzelf beter kan beschermen. Dank je Marleen, dat je mij op deze creatieve manier en in een veilige setting mijzelf hebt laten zien.

Willem

 

Gisteravond lag ik nog even na te denken over de reading, je hebt me daarmee wel een zetje gegeven om meer te vertrouwen op wat komen gaat. Ik voelde me heel blij en met vertrouwen erdoor! Dankjewel. En vijf sterren!

Angelique van Leerdam

 

Marleen, toen ik jouw tekening toegestuurd kreeg, was ik onder de indruk. Naast dat hij mooi getekend is, is hij ook heel duidelijk en krachtig. De verschillende symbolen en kleuren sloegen precies op mijn ervaringen in mijn leven. Ook met jouw positieve adviezen ben ik erg blij. Dat je aan het eind ook nog contact kreeg met mijn overleden vader en moeder ben ik super dankbaar voor.

Nancy de Zwart

 

In gesprek met Marleen leidde deze reading tot herkenning en er was ook ruimte voor verheldering. Marleen is hierbij een bijzonder aangename gesprekspartner die open het gesprek aangaat. Ze geeft op een fijne manier haar boodschap weer en waarbij ze goed rekening houdt de ander niet voor het hoofd te stoten. Dit voelde vertrouwd aan en gaf voor mij een gevoel van verbinding. Ik vond deze ervaring aangenaam en het heeft veel bevestiging opgeleverd ten aanzien van mijn persoonlijke leven. Dank voor je reading en heel fijn deze ervaring te hebben gehad!

Kars