Koekje erbij? (in ontwikkeling)

Vrolijk prentenboek met vaak grappige gedichten en tekeningen over honden met heel menselijke trekjes. Of zijn het nou mensen met heel hondse trekjes...?

Voor 7-99 jaar


De slak die nooit overstak (in ontwikkeling)


In dit kleurrijke prentenboek met grappige en ontroerende gedichten komen verschillende dieren voor die allemaal een leuke, gekke eigenschap hebben of iets bijzonders meemaken. Op de pagina met tekeningen (drawings) staan diverse afbeeldingen.

Voor 7-99 jaarHinde en haar vrienden

Sem let even niet op en valt met zijn fiets in het kanaal. Paniek! Wie kan hem helpen? Gelukkig krijgt hij hulp van Hinde en haar vrienden. Dit kinderboek is gemaakt in opdracht van de Provincie Noord-Holland ter gelegenheid van de opening van de Liniebrug over het Amsterdam-Rijnkanaal.

Voor 6-8 jaar


Tikkie terug!* De tijdreis van Bas


In het park hoort Bas opeens een stem. Tot zijn verbazing kan het standbeeld in het park praten! ‘Ken je mij niet?’ roept het beeld verontwaardigd. ‘Ik ben de beroemde Erasmus!’ Erasmus neemt Bas mee terug naar de tijd waarin hij opgroeide. Maar als Bas weer terug wil, gaat het vreselijk mis! Moet Bas voor altijd in de middeleeuwen blijven?

Voor 8-12 jaar
144 pagina's
ISBN 9789072660107
Verkrijgbaar bij Museum Gouda en bij mijzelf.
€17,50 (+ eventuele verzendkosten)


Wit, het raadsel van de verdwenen kleuren

Als Meneer de schilder niet weet wat hij moet schilderen, verdwijnen ineens alle kleuren. Van zijn doek, uit zijn huis, overal. Wat nu? Verschrikt kruipt hij in een hoekje. Als er een prachtige vlinder naar binnen vliegt, krijgt Meneer de schilder weer hoop. Hij weet precies wat hij gaat tekenen. Maar waar zijn de kleuren gebleven?

Vanaf 4 jaar
36 pagina's
ISBN 9789490217679
Verkrijgbaar bij mijzelf.
€14,50 (+ eventuele verzendkosten)


De onhandige tovenaar

Er was eens... een onhandige tovenaar. Iedere keer dat hij met zijn toverstokje zwaaide, ging er iets mis. Zijn goudvis veranderde in een grote kat en zijn boterham met kaas werd per ongeluk een worteltjestaart. De onhandige tovenaar werd er maar verdrietig van. Maar op een dag viel er iets uit de lucht...

Vanaf 4 jaar
24 pagina's
ISBN 9789490217006
Verkrijgbaar bij mijzelf.
€12,50 (+ eventuele verzendkosten)