Een consult bij een medium, wat is dat?

Tijdens een privéconsult zet ik mijn intuïtie en gevoeligheid volledig voor jou in. Ik ontvang informatie over jou en geef die zo zuiver mogelijk aan je door. Hierbij fungeer ik puur als een doorgeefluik. Ik benoem wat er speelt in jouw leven, bijvoorbeeld op het gebied van liefde, werk of relaties. Zo krijg je advies, inzicht, aanmoediging of bevestiging in voor jou belangrijke kwesties. De insteek is in ieder geval altijd positief!
Ik kan ook contact maken met mensen die al overleden zijn. Dat het leven na de dood doorgaat, is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mijn ervaring is echter dat er veel meer is tussen hemel en aarde dan we in het dagelijks leven merken.
Tijdens het contact met een overledene geef ik eerst bewijzen: specifieke, concrete informatie over deze persoon die ik niet op een andere manier kan achterhalen. Bijvoorbeeld over zijn of haar levensgeschiedenis, eigenschappen of herinneringen die jullie samen delen. Zodra jij deze informatie bij de juiste persoon kunt plaatsen, geef ik de boodschap van je dierbare aan jou door. Op die manier weet je dat hij of zij nog steeds bij je is. Wederom is de boodschap altijd liefdevol, zelfs als het contact bij leven misschien lastig was. In sommige gevallen teken ik ook een portret op papier.
Misschien vind je een consult spannend? Ik doe mijn best je helemaal op je gemak te stellen. Had ik al gezegd dat de boodschappen altijd liefdevol zijn? ;)


Praktische informatie

  • Een consult duurt 45 minuten, met een kwartiertje uitloop voor vragen.
  • Het consult vindt plaats in Reeuwijk (bij Gouda) of via Skype. Via Skype heb ik qua data en tijden meer mogelijkheden. Een ander voordeel van Skype is dat je het consult kunt opnemen en terugkijken. Zorg dus voor een goede internetverbinding en dat je audio werkt!
  • Het is belangrijk dat je mij vooraf zo min mogelijk informatie geeft. Ik wil vooraf alleen weten of je een consult over jouzelf wilt, of dat je contact wilt met een overledene. Een combinatie van beide kan ook.
  • Je hoeft geen foto's of voorwerpen mee te nemen.
  • Als ik een overledene duidelijk zie, kan ik een portret voor je tekenen, al kan ik dat niet garanderen.
  • Ik doe geen toekomstvoorspellingen of uitspraken over medische kwesties.
  • Een consult kost € 60,- (Ter plaatse contant of via een betaalverzoek te voldoen). Een afspraak is tot 24 uur van tevoren kosteloos te annuleren; bij annuleren binnen 24 uur ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Ik hoor het graag via mvlanen@gmail.com.


Ervaringen

Ik vond je heel prettig in contact! Duidelijke instructies vooraf dus ik wist precies wat je van me verwachtte en de eerste opmerkingen waren meteen raak.
Ook je humor tijdens het consult vond ik heel fijn!

Monique Smal

Je ging heel snel naar de kern en ik heb goede tips gekregen.

Astrid

Marleen, een consult van jou is fijn, warm en zonder hocus pocus.
Nina Meesters

Ik heb er zelf zoveel aan gehad, het heeft mij heel veel rust gegeven. Dank!
Yvonne

Marleen kan heel goed invoelen, is geïnteresseerd, heeft volle aandacht en geeft graag advies. Reageerde heel goed toen een overledene aan bod kwam die ik in eerste instantie niet kon plaatsen. Het was mijn eerste ervaring met een reading. Ik vond het verrassend dat een reading nieuwe waardevolle informatie kan geven die helend kan zijn. Heel mooi.
Mariella de Boer

Marleen deed het bijzonder goed, heel rustig en aangenaam, duidelijk, met mooie omschrijvingen. Zou dit graag nog een keertje willen meemaken van haar. Het deed mij erg goed en ik werd er rustig door.

Will Bicker

Ze was duidelijk en heel liefdevol. Fijne reading gehad.
Natasha

Je hebt het heel zuiver gedaan en veel gevoelige snaren geraakt.
Kam

Marleen, ik vond het heel erg fijn hoe jij dit allemaal aanpakte. Ik voelde me echt op m’n gemak. Ik ben heel blij dat je contact met mijn man hebt gehad, dat is voor mij heel waardevol. We waren echt maatjes voor ‘t leven. Thanks!
Dorothé

Lieve Marleen, wat heb jij mij onwijs diep geraakt en mijn toch altijd kritische kant er zelfs van overtuigd dat er echt meer is tussen hemel en aarde. Wat ben ik jou dankbaar dat je mij met zoveel rake details en voelbare liefde in contact hebt gebracht met mijn overleden vader. Hoe bijzonder het werk is dat jij doet, is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Dankjewel! Vanuit mijn tenen, maar vooral vanuit de grond van mijn hart.
Jasmijn