MARLEEN VAN LANEN KUNSTEDUCATIE  
       
  Particulieren

Creatieve workshop voor kinderen

Wil je een origineel en creatief kinderfeestje geven? Doe dan eens een creatieve kinderworkshop!

Ik kom bij je thuis met alle benodigde materialen, zoals schilderslinnen en verf. Maar we kunnen ook lekker gaan knutselen of koken of...? Het kan allemaal! Als je wilt, sluit ik aan bij het thema van je feestje.

 
  • Prijs: € 15,- euro per kind
  • Tijdsduur: 2 uur of in overleg
  • Minimaal 6 kinderen
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 
 

Schilderworkshop voor volwassenen

Viert u een jubileum of een vrijgezellendag? Of heeft u zomaar een gezellige dag met familie of vrienden? Volg samen eens een schilderworkshop!

Ik begeleid jullie bij het maken van een mooi schilderij. U kunt natuurlijk een werk voor uzelf maken of u maakt samen een uniek en persoonlijk cadeau voor de jarige, de jubilaris of het aanstaande bruidspaar. Ik zorg voor alle schildermaterialen. De workshop kan bij u thuis gegeven worden of op een andere locatie.

 
  • Prijs: afhankelijk van de groepsgrootte, tijdsduur en locatie
  • Minimaal 6 personen
 
 

Individuele schilder- of tekenlessen

Wilt u leren schilderen met olie- of acrylverf? Of nieuwe tekentechnieken leren? Ik geef privéles in diverse teken- en schildertechnieken.

 
  • Prijs: € 30,- per uur
  • Bij u thuis
 
           
  Bedrijven en instellingen

Creatieve workshop als bedrijfsuitje

Voor instellingen en bedrijven bied ik op maat gemaakte schilderworkshops. Hierbij gaan de deelnemers gezamenlijk werken aan één schilderij of werken ze individueel aan een schilderij dat uiteindelijk samengevoegd zal worden. Goed overleggen is hierbij heel belangrijk. Desgewenst presenteren de teams het eindresultaat (en het doorlopen groepsproces) aan de andere teams. De deelnemers kunnen ook een eigen schilderij maken.

Deze schilderworkshop bevordert op een ontspannen manier de samenwerking binnen een team. Het gemaakte schilderij vormt een blijvende herinnering aan de workshop. Indien gewenst, ontvangt de groep een cd met digitale foto’s van het schilderproces. Ik zorg voor alle schildermaterialen. De workshop kan bij u op het bedrijf gegeven worden of op een andere locatie.

 
  • Prijs: afhankelijk van de groepsgrootte, tijdsduur en locatie
  • Minimaal 10 personen
 
    Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op.      
           
  WELKOM PROFIEL ONDERWIJS WORKSHOPS  
  CONTACT SCHILDERIJEN EDUCATIEF MATERIAAL TENTOONSTELLINGEN