De onhandige tovenaar

Er was eens...  een onhandige tovenaar. Iedere keer dat hij met zijn toverstokje zwaaide, ging er iets mis. Zijn goudvis veranderde in een grote kat en zijn boterham met kaas werd per ongeluk een worteltjestaart. De onhandige tovenaar werd er maar verdrietig van. Maar op een dag viel er iets uit de lucht...

Vanaf 4 jaar, ISBN 9490217006, verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels. €12,50
Wit, het raadsel van de verdwenen kleuren 

Als Meneer de schilder niet weet wat hij moet schilderen, verdwijnen ineens alle kleuren. Van zijn doek, uit zijn huis, overal. Wat nu? Verschrikt kruipt hij in een hoekje. Als er een prachtige vlinder naar binnen vliegt, krijgt Meneer de schilder weer hoop. Hij weet precies wat hij gaat tekenen. Maar waar zijn de kleuren gebleven?

Vanaf 4 jaar, ISBN 9789490217679, verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels. €14,50


Tikkie terug!* De tijdreis van Bas

In het park hoort Bas opeens een stem. Tot zijn verbazing kan het standbeeld in het park praten! ‘Ken je mij niet?’ roept het beeld verontwaardigd. ‘Ik ben de beroemde Erasmus!’ Erasmus neemt Bas mee terug naar de tijd waarin hij opgroeide. Maar als Bas weer terug wil, gaat het vreselijk mis! Moet Bas voor altijd in de middeleeuwen blijven?

Voor 8-12 jaar, ISBN 9789072660107, verkrijgbaar bij Museum Gouda, Boekhandel Verkaaik en online boekhandels. €17,50

In ontwikkeling:
De slak die nooit overstak

In dit kleurrijke prentenboek met grappige gedichtjes komen verschillende dieren voor die allemaal een gekke eigenschap hebben, iets bijzonders meemaken, waarbij er iets maar niet wil lukken, of die juist erg trots op zichzelf zijn.